torstai 8. elokuuta 2019

Tutustu tuutoriin #1

Hei,
Olen Susanna, 23, siviilioikeuden opiskelija. Alunperin olen kotoisin Nastolasta. Kovinkaan moni ei
tiedä kyseistä paikkaa, mutta Nastola sijaitsee Lahden ja Heinolan kupeessa. Nykysinhän Nastola kuuluukin Lahteen. Lukion kävin Kauniaisten lukiossa ja asuin kolme vuotta isovanhemmillani Espoossa.

Vietin lukion jälkeen kolme välivuotta, joista 2,5 asuin Turussa opiskellen avoimessa yliopistossa. Turkuun tieni vei Turun kristillinen opisto sekä paras ystäväni. Toisella välivuodella aloin haaveilemaan muustakin kuin syyttäjänvirasta ja Joensuuhun silloin muuttanut ystäväni vihjaisi Legion suuntaan. Siitä syntyi päätös tähdätä Itä-Suomen yliopistoon.

Joensuuhun muutto kutkutti enemmän kuin pelotti. Vaarini on alunperin kotoisin täältä, mutta itse olin ennen muuttoa käynyt kaupungissa alle kymmenen kertaa. Vuokrasin asunnon jo kesäkuun alusta, joten ei tarvinnut stressata heinäkuussa asunnon hankkimista. Muuttoa hoidin kahdessa osassa. Viimeisellä kerralla jäin itse kaupunkiin ilman tuttuja, koska ystäväni oli vielä kesälomalla kotikaupungissaan.

En uskaltanut oikeastaan lähteä mihinkään. Ensimmäiselle tapaamiselle lähtiessä olin aivan paniikissa. En varmaan olisi poistunut asunnosta ellen olisi kaikille kertonut, että “juu, fuksiviikot on varmasti mukavat ja alkavat jo tänään”. Olin myös kehitellyt itselleni ns. alibin, jos eksyisin tai en löytäisikään paikalle. Alibini oli, että etsin vain kauppaa. Onneksi tuutorit oli helppo löytää ja ilta vierähti oikein mukavasti.

Oikeastaan voi sanoa, että fuksivuosi vierähti mukavasti. Pääsin mukaan ainejärjestön hallitukseen sekä erilaisiin opiskelijajärjestöihin. Näistä opiskelijajärjestöistä vaikutan enää SYY- Joensuun riveissä. Suosittelen lämpimästi kaikkeen mukaan lähtemistä ja fuksivuodesta nauttimista. <3

Tervetuloa mukaan toimintaa, toivottavasti nähdään monissa jutuissa.
Susanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti