tiistai 25. tammikuuta 2022

Tutustu hallituslaiseen ー Elias Rechardt

Hei kaikki! Esittelyvuorossa sihteerinne ja häirintäyhdyshenkilönne Elias Rechardt. Minuun voi olla yhteydessä pienellä kynnyksellä niin jäsenyyteen kuin turvalliseen tilaan liittyvissä kysymyksissä, luottamuksella.

Pappakerhon lisäksi olen osa hallituksen fuksivahvistusta. Opiskelin ensimmäisen vuoden etänä avoimen yliopiston kautta, ja nyt virallisesti sitten tutkinto-opiskelijana Joensuussa. Ennen tätä ehdin elää yhden värikkään elämän taiteen alalla, joten nyt voin toteuttaa harmaimmatkin toiveeni kouluttautumalla finanssioikeuden ammattilaiseksi. Toimistotyöajat, vapaat viikonloput ja paperihaavat — en malta odottaa! Sivuaineinani on yhteiskuntapolitiikka ja tarkoituksena olisi vahvistaa talousosaamista myös kauppatieteiden puolella. Yhdenvertaisuus ja hyvinvoinnin rakennuspalikat kiinnostelee.

Vastapainoa opinnoille tuovat ystävät, pyörälenkit ja taide kaikissa muodoissaan. Ja toki Legion tapahtumat, niistä parhaana muistan tietenkin omat fuksiaiset. Toteemieläimeni on kapybara eli vesisika.

Minut voi lisätä someissa @eliasrechardt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti