tiistai 25. tammikuuta 2022

Tutustu hallituslaiseen ー Silja Laaksonen

Moikka! Mä oon Silja Laaksonen, 22-vuotias ja toisen vuoden opiskelija. Vuoden alussa lähti käyntiin ensimmäinen hallituskauteni ja odotan innolla, mitä se tuo tullessaan. Tällä kaudella toimin manipulus- ja fuksivastaavana. Tavoitteena oli herättää tämä blogi eloon ja teen parhaani, jotta blogi pysyy hengissä muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen!

Opintojen ja ainejärjestötoiminnan ohella harrastan kilpatasolla pikajuoksua, päälajeinani 60-200m. Välillä minut saattaa jopa yllättää juoksemasta aitojakin. Mitä todennäköisemmin minut löytää usein Areenalta, jota kutsun toiseksi kodikseni tai kesällä keskuskentältä. 

Pääaineeksi valitsin pitkän pohdinnan jälkeen lainsäädäntötutkimuksen. Uskon tehneeni oikean valinnan, sillä ominaisuuteni sopivat kyseiseen pääaineeseen parhaiten. Ellei sitseiltä tai muusta yhteydestä ole tullut tutuksi niin toteemieläimeni on kissa. Horoskooppini on jousimies, mutta en koe hirveän paljon samaistuvani jousimiesten luonnekuvailuihin. Yksi asia tosin pitää paikkansa, uskon vahvasti unelmiini ja olen aina ollut valmis tekemään töitä niiden saavuttamiseksi.

Paras opiskelijamuisto on varmaan Manisitsit syksyltä 2020, koska sieltä on jäänyt paljon hyviä muistoja käteen😊 Loppuun outo fakta itsestäni: juon kahvia vain silloin kun olen rättiväsynyt ja kunnon maitovaralla, koska en tykkää kahvin mausta.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti