perjantai 28. tammikuuta 2022

Tutustu hallituslaiseen ー Sonja Orela

Hei!

Olen Sonja, 20-vuotias toisen vuoden legiolainen. Melkein 19 vuotta elämästäni vietin Sibeliuksen kotiseuduilla Järvenpäässä, mutta syksyllä 2020 muutin tänne susirajalle. Tänä vuonna toimin toisena Legion tiedotusvastaavista sekä alumnivastaavana. Päivittelen pääasiassa Legion Instagramia ja Snapchatia.

Pääaineena minulla on hallinto-oikeus ja sivuaineena siviilioikeus. Vapaa-ajalla tykkään käydä Sykettä-liikuntatunneilla (silloin, kun niitä ei oltu vielä peruttu) ja neuloa sukkia Netflixin pyöriessä taustalla. Vielä en ole uskaltanut siirtyä villapaitojen neulomiseen, mutta ehkä aloitan jossain vaiheessa sellaisenkin projektin. Kitaraa tulee myös aika ajoin soiteltua. Kesäisin rakastan mökkeillä ja uida, vaikka toki välillä talvellakin tulee käytyä avannossa.

Toteemieläimeni on karhu, koska nukkuisin myös mielelläni puolet vuodesta. Kiinnostava fakta minusta on se, että olen neitsyt – siis horoskoopiltani. Minusta ehkä huomaa jotain horoskoopille ominaisia piirteitä, kuten määrätietoisuus ja järjestelmällisyys, mutta en itse hirveästi näistä horoskooppijutuista välitä. Paras opiskelijamuistoni on pakko olla varmaan syksyllä 2020 järjestetyt Wapun Manisitsit – vaikka muistot niistä ovatkin vähäiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti