lauantai 29. tammikuuta 2022

Tutustu hallituslaiseen ー Vivian Lahti

Moikka!

Olen Vivian, 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija ja toimin Legion hallituksessa tapahtumavastaavan ja SYY-vastaavan pesteissä. Olen kotoisin Espoosta ja nyt viime syksynä muutin Joensuuhun. Muuttaminen uuteen kaupunkiin oli melko jännittävää, mutta maisemanvaihdos oli virkistävää. Kirjoitin ylioppilaaksi vuoden 2020 keväällä, jonka jälkeen pidin välivuoden. Vuonna 2021 sitten hain opiskelemaan julkisoikeutta tänne Joensuuhun ja pääsinkin suoraan todistusvalinnalla.

Lukiossa en oikeastaan ollut aivan varma, mitä haluaisin jatkossa opiskella. Tiesin, että oikeustieteet kiinnostivat, mutta niin kiinnosti moni muukin asia. Nyt olen kyllä hyvin tyytyväinen valintaani ja tämä ensimmäinen vuosi onkin ollut aivan mahtava! Tämän lukuvuoden aikana on jo tullut niin monia ihania muistoja, että parhaimman valitseminen on hankalaa. Päällimmäisenä mieleen ehkä tulee nyt Fuksiseikkailu, jonka aikana pääsi hauskojen rastien avulla tutustumaan uusiin ihmisiin, mitä rakastan!

Vapaa-ajallani (mitä ei ihan liikaa ole) tykkään ulkoilla ja pyrinkin päivittäin käymään pidemmällä kävely- tai juoksulenkillä. Vietän myös paljon aikaa ystävieni kanssa. Olen hyvin rento, mutta päättäväinen persoona, mikä heijastuu myös toteemieläimeeni ja horoskooppiini: koalan rentous ja skorpionin päättäväisyys. Loppuun vielä outo fakta itsestäni: Tykkään oikeastaan kaikista muista ruuista paitsi jouluruuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti